ΕΦΥΓΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΜΑΡΔΑΝΗΣ

Σε ηλικία 61 ετών έφυγε από τη ζωή ο εξαιρετικός ηθοποιός Χρήστος Σιμαρδάνης μετά από πολύμηνη μάχη που έδωσε για τη ζωή του. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η δημοσιογράφος Σεμίνα Διγενή από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Γεννήθηκε το 1957 και έζησε μέχρι την ηλικία των 6 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου.
Η φωνή του μας είναι αρκετά οικεία λόγω του ότι έχει αναλάβει σχεδόν όλα τα διαφημιστικά σποτ που σχετίζονται με το διοργανώσεις – χορηγίες επικοινωνίας του Mega.
Μετά το σχολείο, γράφτηκε κρυφά σε δραματική σχολή αλλά οι γονείς του δεν συμφωνούσαν και του πρότειναν σπουδές στην Αμερική.
Λόγω του ότι δεν κατάφερε να πάρει τη Visa , αποφάσισαν να πάει στο Λονδίνο. Αλλά εκεί, ο Χρήστος Σιμαρδάνης πάλι κατέληξε σε δραματική σχολή, την Central School of Speech and Drama.

Στην Τηλεόραση μερικές από τις επιτυχίες που θα τον θυμόμαστε είναι Οι Αυθαίρετοι, Η Νταντά, Λατρεμένοι μου γείτονες, Το αμάρτημα της μητρός μου.
Στον κινηματογράφο συμμετείχε στις ταινίες Safe Sex, Το κλάμα βγήκε απ’ τον παράδεισο, Η φούσκα,Ο Ηλίας του 16ου και πολλά άλλα.