ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Η εταιρεία ARTIST HALL δημιουργήθηκε για την παραγωγή, ανάδειξη, τεκμηρίωση, καταγραφή , μελέτη, επικοινωνία, και παρέμβαση πάνω σε θέματα που αφορούν τον πολιτισμό και τις τέχνες (παραστατικές και μη), καθώς και την προώθηση τους στο εγχώριο και διεθνές περιβάλλον. Ο ιστότοπος μας εκτός από την παρουσίαση των υπηρεσιών μας λειτουργεί και σαν ένα περιοδικό για την τέχνη ,τον πολιτισμό και τους καλλιτέχνες. Σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που θα θέλατε μια συνεργασία μαζί μας στο κομμάτι της διαφήμισης των παραστάσεων σας, ως χορηγοί επικοινωνίας, εάν και εφόσον μας ενδιαφέρει,θα μπορούσε να γίνει με τον παρακάτω τρόπο.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΑΣ
1) Έγκαιρη αποστολή των δελτίων τύπου της παράστασής σας συνοδευόμενες από φωτογραφικό υλικό ή βίντεο.
2) Διάθεση 2 διπλών προσκλήσεων για την επίσημη πρεμιέρα καθώς και ελεύθερη είσοδο σε φωτογράφο και δημοσιογράφο της εταιρείας μας (σύνολο 6 άτομα ,αυτό κατόπιν συνεννόησης προαιρετικά).
3) Διάθεση τουλάχιστον 10 διπλών προσκλήσεων τις οποίες θα διαθέσουμε από το site μας σε θεατές υπό την μορφή διαγωνισμών στα πλαίσια της διαφήμισης που θα σας κάνουμε.
4) Τοποθέτηση του λογοτύπου του site μας στις αφίσες και στο πρόγραμμα της παράστασης.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ
1) Έγκαιρη ανάρτηση των δελτίων τύπου της παράστασής σας συνοδευόμενες από φωτογραφικό υλικό ή βίντεο που θα έχουμε λάβει από εσάς
2) Φωτογράφιση της πρεμιέρας σας συνοδευόμενη από άρθρο.
3) Διάθεση 20 διπλών προσκλήσεων από το site μας σε θεατές υπό την μορφή διαγωνισμών στα πλαίσια της διαφήμισης που θα σας κάνουμε.
4) Συνεντεύξεις με συντελεστές των θεατρικών σας παραστάσεων. Τουλάχιστον μια ανά παράσταση (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)

Στείλτε μας την πρότασή σας για να την εξετάσουμε στο  info@artisthall.gr  .

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
Τηλέφωνο επικοινωνίας  6955260933

Share: